Меню
Your Cart

Аксесоари и захранване

Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Игла за лийдкор KATRAN
Иглата със зелен цвят е специално за ледкор. Всички сме се сблъсквали с проблема с намирането на малка и същевременно достатъчно здрава игла за правене на клупове с ледкорите си. Да се ползва обикновена игла за протеинови топчета си е истинско мъчение. С нашата игла това занимание става лесно и прия..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Инструмент KATRAN Multi Tool 5в1
Универсален инструмент «Multitool Katran 5 in1» Прекрасна комбинация от всички необходими инструменти за приготвяне на шаранджийски такъми. Сега вече не ви е необходимо да имате всички тези инструменти по отделно, които постоянно се губят или забутват някъде, когато са ни най-необходими. Стига да ..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Инструмент за навиване на влакно KATRAN
Katran Line Spooling tool - универсален и уникален инструмент, изработен от висококачествен метал, който спомага за правилното навиване на линията на макарата. С помощта на скоба лесно можете да прикрепите този инструмент на пръта си или да го поставите на всяко друго удобно място. Дълъг линеен щифт..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Универсална игла KATRAN, със закопчалка, за мека стръв и PVA про
Универсалната игла с жълт цвят е най-универсалния инструмент от серията. С нея може да се правят клупове на лийдкор, но само че на по дебел размер, удобна е както за поставяне на протеинови топчета на косъма, така и за работа с ПВА продукти...
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Фина игла за стръв Katran, остра, без закопчалка
Иглата с червен цвят, супер остра,тънка и кръгла. С нея лесно може да се пробие силиконова царевица или всякаква друга изкуствена материя, както и протеинови топчета...
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Напръстник от естествена кожа KATRAN Casting Glove Напръстник от естествена кожа KATRAN Casting Glove
Ново
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Напръстник от естествена кожа KATRAN Casting Glove
Качествен напръстник от мека и здрава естествена кожа, предоставящ контрол и защита при хвърляне.В KATRAN ние поставяме безопасността на нашите клиенти на най-високо ниво и след много заявки и серия от тестове за разработка, ние измислихме новият напръстник-ръкавица за хвърляне KATRAN. Изработена от..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Скоба за разпъване с лодка RidgeMonkey Line Control Arm
Незаменим помощник на риболовеца, когато е сам на брега и е необходимо да се нанесат въдиците с лодка.Просто поставете на шпулата и това е. Скобата ще държи стабилно влакното, без възможност да се изнизва от шпулата.Меки неопренови лепенки пазят шпулата от надраскванеСгъваеми крачета за лесно съхран..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките