Меню
Your Cart

Аксесоари и захранване

Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Игла за лийдкор KATRAN
Иглата със зелен цвят е специално за ледкор. Всички сме се сблъсквали с проблема с намирането на малка и същевременно достатъчно здрава игла за правене на клупове с ледкорите си. Да се ползва обикновена игла за протеинови топчета си е истинско мъчение. С нашата игла това занимание става лесно и прия..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Инструмент за навиване на влакно KATRAN
Katran Line Spooling tool - универсален и уникален инструмент, изработен от висококачествен метал, който спомага за правилното навиване на линията на макарата. С помощта на скоба лесно можете да прикрепите този инструмент на пръта си или да го поставите на всяко друго удобно място. Дълъг линеен щифт..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Универсална игла KATRAN, със закопчалка, за мека стръв и PVA про
Универсалната игла с жълт цвят е най-универсалния инструмент от серията. С нея може да се правят клупове на лийдкор, но само че на по дебел размер, удобна е както за поставяне на протеинови топчета на косъма, така и за работа с ПВА продукти...
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Конец за стръв OMC Ez-Floss Dispenser, 50м Конец за стръв OMC Ez-Floss Dispenser, 50м
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCSBF50
Това е просто конец за стръв в кенче от неръждаема стомана с вградена резачка.Издърпайте нужното количество, срежете го бързо и готово!Дължината е 50 метра, може да използвате кенчето многократно.Характеристики:Дължина: 50мОпаковка: 1 бр...
11,95 лв.
Дан. основа: 11,95 лв.
Марка: KORDA Модел: KZM
KORDA ZIG MAGNET е дребен аксесоар за риболов, но с голямо значение за риболовците, които практикуват шарански риболов със zig rig монтажи за риболов.С негова помощ замятането на дългите риболовни монтажи става лесно.Снабден е със стандартна резба, за да можете да го завиете към колче или бъз бар за..
16,60 лв.
Дан. основа: 16,60 лв.
Марка: KORDA Модел: KORDA New Finger Stall
Напръстник KORDA New Finger Stall Този напръстник е изработен с помощта на комбинация от висококачествена микрофибърна изкуствена кожа и дишаща полиестерна мрежа.Защитната подложка за пръсти осигурява максимална защита при замятане.Независимо дали се използват най-тежките монофилни или най-фини..
17,61 лв.
Дан. основа: 17,61 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Prologic Neoprene Casting Stall
Защитете показалеца си, когато се изисква екстремно замятане с нашата гъвкава и удобна ръкавиица за кастинг. Отличаващ се с комбинация от неопрен и мека кожа, тази ръкавица е напълно регулируема благодарение на еластичните секции и маншета на велкро. Кожата на задната част на пръста помага за подобр..
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Напръстник от естествена кожа KATRAN Casting Glove
Качествен напръстник от мека и здрава естествена кожа, предоставящ контрол и защита при хвърляне.В KATRAN ние поставяме безопасността на нашите клиенти на най-високо ниво и след много заявки и серия от тестове за разработка, ние измислихме новият напръстник-ръкавица за хвърляне KATRAN. Изработена от..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките