Меню
Your Cart

FOX

Марка: FOX Модел: Сигнализатори 3+1 FOX MICRON MX 3 ROD
Новите сигнализатори FOX Micron MX са едно от последните бижута на марката.Micron MX са оборудвани с добре видим 4mm многоцветен LED диод, чиито цвят сте свободни да променяте с едно натискане на бутона на гърба на сигнализатора.Може да изберете от няколкото най-популярни цвята:  червен&nb..
665,00 лв.
Дан. основа: 665,00 лв.
Сигнализатори  4+1 FOX MICRON MX 4 ROD Сигнализатори  4+1 FOX MICRON MX 4 ROD
Ново
Марка: FOX Модел: Сигнализатори 4+1 FOX MICRON MX 4 ROD
Новите сигнализатори FOX Micron MX са едно от последните бижута на марката.Micron MX са оборудвани с добре видим 4mm многоцветен LED диод, чиито цвят сте свободни да променяте с едно натискане на бутона на гърба на сигнализатора.Може да изберете от няколкото най-популярни цвята:  червен&nb..
828,00 лв.
Дан. основа: 828,00 лв.
Марка: FOX Модел: FOX RX+ 3 ROD
Сигнализатори Fox RX+ 3-Rod Presentation Case:- Влагозащитена запечатана кутия- Цифрови настойки- D-Tec ™ Plus Sensing System (DTS)- Сензор за ниско ниво на батериите- Ролка Tru-Run ™ с CNC обработка- Двойни многоцветни диоди (червено, зелено, синьо, оранжево, лилаво и бяло)• Превключвател за включв..
1 520,00 лв.
Дан. основа: 1 520,00 лв.
Марка: FOX Модел: FOX RX+ 4 ROD
Сигнализатори Fox RX+ 4-Rod Presentation Case:- Влагозащитена запечатана кутия- Цифрови настойки- D-Tec ™ Plus Sensing System (DTS)- Сензор за ниско ниво на батериите- Ролка Tru-Run ™ с CNC обработка- Двойни многоцветни диоди (червено, зелено, синьо, оранжево, лилаво и бяло)• Превключвател за включв..
1 842,00 лв.
Дан. основа: 1 842,00 лв.
Сигнализатор FOX Mini Micron X Сигнализатор FOX Mini Micron X
Ново
Марка: FOX Модел: FOX Mini Micron X CEI195
FOX Mini Micron X разполагат с всички важни характеристики на съвременните сигнализатори, събрани в красив и компактен корпус.Супер чувствителни благодарение на системата D-Tec Sensing System, а мощния звук от пиезо говорителя ще се чуе от всеки шаранджия в голям радиус.Корпусът е 100% устойчив на в..
127,00 лв.
Дан. основа: 127,00 лв.
Сигнализатори FOX Mini Micron X 3+1 / 4+1 Set Сигнализатори FOX Mini Micron X 3+1 / 4+1 Set
Ново
Марка: FOX Модел: FOX Mini Micron X 3+1 / 4+1 Set
FOX Mini Micron X разполагат с всички важни характеристики на съвременните сигнализатори, събрани в красив и компактен корпус.Предлагат се в комплект 3 или 4 броя + централа.Супер чувствителни благодарение на системата D-Tec Sensing System, а мощния звук от пиезо говорителя ще се чуе от всеки шаранд..
555,00 лв.
Дан. основа: 555,00 лв.
Марка: FOX Модел: Ракета за захранване FOX Impact Spod, различни размери
Въпреки че на пазара се предлагат различни ракети за захранване, дизайнерите на FOX преценяват че има място за развитие и подобрения. След тригодишни научни изследвания и безброй часове полеви тестове се появява Fox Impact Spod. Тази нова ракета може да се похвали с някои уникални подобрен..
31,40 лв.
Дан. основа: 31,40 лв.
Марка: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Стойка Fox Horizon Duo - Новия Horizon Duo няма нищо общо с първоначалния Horizon Pod, по-скоро по-голямата версия на Stalker Pod.Характеристики:Двойна рамка за по-голяма стабилност.Четири позиции за ъгъла на краката.Месингови фитинги, за да се избегне окисляването.Стандартна дължина на краката 33 и..
279,00 лв. 327,00 лв.
Дан. основа: 279,00 лв.
Марка: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
FOX RANGER MK2 - стойката за всеки язовир или река! Второто поколение Ranger е една от най-гъвкавите стойки на всички времена, която е перфектна за почти всеки тип водоем или риболов в европейски води.RANGER MK2 е оборудвана с уникална система за настройка на краката - механизъм, който ви позво..
779,00 лв.
Дан. основа: 779,00 лв.
Марка: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX STALKER PLUS
Новият Stalker Plus е преправена версия на оригиналния Сталкер, с подсилени точки и невероятно здрав метал. Тялото и краката могат да се регулират, което го прави много гъвкав под, а сега е и на разположение с ..
251,00 лв.
Дан. основа: 251,00 лв.
Марка: FOX Модел: Комплект обтегачи FOX MICRO SWINGER 3 бр.
• Система Adjustable клип • Рамо от неръждаема стомана за по-голяма чувствителност на близки и далечни дистанции • 42 г. плъзгаща тежест  • Слот за BetalightЗелен, червен и кехлибарен..
131,00 лв.
Дан. основа: 131,00 лв.
Марка: FOX Модел: PVA пяна FOX VISUAL HIGH RISERS
PVA пяната FOX VISUAL HIGH RISERS се използва за предотвратяване на оплитания при хвърляне.Също така позволява по-добра презентация на стръвта във водоеми, в които има растителност и закачки по дъното...
12,50 лв.
Дан. основа: 12,50 лв.
Показани са от 1 до 12 от 114 резултата (10 страници)

Риболовни принадлежности за шаран, въдици, макари, облекло и много други.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките