Меню
Your Cart

Калъфи, сакове, раници

Марка: AVID Модел: Avid Compound Pouch
Издръжливи универсални чанти за принадлежности, подходящи за всякакъв вид принадлежности и сценарии, независимо дали става дума за съхранение на такъми,  аксесоари, съдове за готвене дори техника. Тази гама от чанти ви позволява да бъдете по-организирани, без принадлежностите ви да страдат в ст..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Марка: FOX Модел: Единичен калъф FOX Spomb 13ft Rod Jacket
Единичен калъф FOX Spomb 13ft Rod Jacket е с много високо качество и е подходящ за съхранение на вашите Spod и маркер въдици. Характеристики:Страничен джоб за съхранение на ракети за подхранка;Сваляща се презрамка;EVA дръжка за носене;Високоустойчиви ципове;Материя: 100% полиестер...
64,60 лв.
Дан. основа: 64,60 лв.
Марка: KORDA Модел: KLUG44
Korda Compac Padded Sleeve 12ft е дебело подплатен единичен калъф, който осигурява пълна защита на въдица 3.66м (12ft) с 50 мм стартов водач и голяма Big-Pit макара.Багажът Compac се произвежда от висококачествени тъкани и компоненти от военен клас, създавайки организирана, здрава, лека и издръжлива..
79,20 лв.
Дан. основа: 79,20 лв.
Марка: KORDA Модел: KORDA COMPAC SINGLE DIVIDE SLEEVE 12FT
Single Divide Sleeve е качествен единичен калъф за шаранджийска въдица.Може да се използва самостоятелно или с Compac Divide Rod Holdalls и разполага със специална система от щипки, която закрепва всеки калъф към другия.Този калъф за въдици е направен от същата висококачествена, водоустойчива матери..
58,90 лв.
Дан. основа: 58,90 лв.
Марка: FOX Модел: Единичен калъф за въдица FOX Spomb 12ft Rod Jacket
Единичен калъф FOX Spomb 12ft Rod Jacket е с много високо качество и е подходящ за съхранение на вашите Spod и маркер въдици. Характеристики:Страничен джоб за съхранение на ракети за подхранка;Сваляща се презрамка;EVA дръжка за носене;Високоустойчиви ципове;Материя: 100% полиестер...
58,80 лв.
Дан. основа: 58,80 лв.
Марка: KORDA Модел: KLUG35
Калъфът за въдици Korda Compac Holdall е умно проектиран за съхранение на 5 въдици заедно с макарите - три нагоре и 2 надолу.Изцяло подплатен, той предлага компактно решение за въдици от две части с дължина от 3.66м (12ft).Към калъфа допълнително могат да се добавят още два пръта с или без калъфите ..
224,00 лв.
Дан. основа: 224,00 лв.
Марка: KORDA Модел: KLUG52
Korda Compac 3 Rod Holdall 13ft е проектиран да съхранява три въдици нагоре оборудвани с макарите.Напълно подплатен, той предлага компактно решение за въдици от две части с дължина от 3.90м (13ft).Външно към калъфа допълнително могат да се добавят още два пръта с или без калъфите им.Разполага още с ..
254,00 лв.
Дан. основа: 254,00 лв.
Марка: FOX Модел: Калъф за макара FOX R Series Reel Case
Калъф за макара FOX R Series Reel Case.Характеристики: Чантата е изработена от 400 Denier полиестерен материал. Основна материя: 100% полиестер.10 mm здрави ципове. Разработен за съхранение на всички размери макари, включително Big pit. Размер: 24см x 10.5см x 18см...
25,40 лв.
Дан. основа: 25,40 лв.
Марка: KORDA Модел: KORDA Compac Spool Case Dark Camo
Калъфите за шпули Korda Compac Dark Kamo предлагат сигурно решение за съхранение на до три резервни шпули.Включващи добре позиционирана подложка и подсилени стени, за да осигурят оптимална защита, когато не се използват.Гамата включва две версии: Wide и Narrow, които могат да поемат повечето размери..
35,19 лв.
Дан. основа: 35,19 лв.
Марка: KORDA Модел: KORDA Compac Spool Case Wide
Калъфите за шпули Compac предлагат сигурно решение за съхранение на до три резервни шпули.Включващи добре позиционирана подложка и подсилени стени, за да осигурят оптимална защита, когато не се използват.Гамата включва две версии: Wide и Narrow, които могат да поемат повечето размери макари предлага..
33,23 лв.
Дан. основа: 33,23 лв.
Марка: FOX Модел: Калъф за шпули FOX R-Series Spool Protector
R-Series Spool Protector предлага удобно решение за съхранение на вашите резервни шпули.Големите му разпери побират дори най-големите шпули, независимо от марка и модел на макарата.Характеристики:Водоустойчива 400 denier полиестерна материя;10 милиметров здрав цип;Два подвижни разделителя от пяна;Мо..
28,40 лв.
Дан. основа: 28,40 лв.
Марка: KORDA Модел: KBOX1
Korda Mini Combi Rig Safe е кутия за безопасно съхранение на вързани монтажи, което е най-новото допълнение към тази популярна гама риболовни аксесоари. - Побира до 60 монтажа- Здраво магнитно захващане, предотвратяващо отваряне при транспорт- Включени 30 стандартни пинчета и 15 двойни..
58,90 лв.
Дан. основа: 58,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 34 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките