Меню
Your Cart

Кепове, дюшеци, люлки

Марка: PROLOGIC Модел: Кантар Prologic Commander Digital Scale 40 kg
Prologic Commander Digital Scale е качествен дигитален кантар с възможност за измерване до 40кг.Характеристики:Четири бутона:ON/OFF - включване/изключванеRecord - запис на показаниятаMemory - запаметяване на показанията. До 10 резултата.Delete - изтриване на показаниятаАвтоматична калкулация на сред..
56,00 лв.
Дан. основа: 56,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net - 2.4м на 2 секции
Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net разполага с удължена дръжка 2.4 метра на две части, изработена от здрав и лек карбон. Долната част на дръжката завършва с красиво и удобно корково покритие. Първата част на дръжката може да се използва самостоятелно, когато е нужен по-къс крп, например п..
139,00 лв.
Дан. основа: 139,00 лв.
Модел: Карп сак ProLogic C-Series Carp Sack
Предлагат се в два размера, тези сакове предлагат безопасен и сигурен начин за задържане на вашата риба. Мека, удобна за рибата мрежа, извънгабаритен и лесен за работа, тежък цип със заключващ пръстен и фиксираща скоба и кабел за връзване.Мека мрежа, подходяща за рибаЗдрав цип със заключващ пръстенП..
0,00 лв.
Дан. основа: 0,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Плуващ карп сак
Плуващ карп сак за съхранение и освобождаване на рибата с идеална форма за лесно отваряне и изваждане на шаран или амур и пускането му обратно във водата. С помощта на този карп сак може да бъдете сигурни, че рибата ще се запази без никакви наранявания докато я измервате и пренасяте към дюшека.Мрежа..
126,00 лв.
Дан. основа: 126,00 лв.
Марка: FOX Модел: Дигитален кантар FOX 60KG / 132LB
Дигитален кантар FOX 60KG / 132LB е с компактен дизайн и изключителнолесен за употреба ..Функционален бутон за включване / изключване, за да осигури максимален живот на батериятаЗащитена електроникаБутон за лесно нулиране (0.00)Бутон за мерни единици kg / lb,Осветен екран за лесно използване на тъмн..
256,00 лв.
Дан. основа: 256,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Дръжка за кеп Prologic CC20 8’ 2.4м на 2 части
Карбоновата дръжка за кеп Prologic CC20 се състои от 2 части с обща дължина 2.4 метра, като може да се ползва и само първата при работа с лодка.Транспортната дължина е само 125 сантиметра, задната част на втората секция е облечена в корк за по-добър захват и естетика. Може да бъде използвана и в ком..
68,40 лв.
Дан. основа: 68,40 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Карп сак Prologic New Green Carp Sack XL
Prologic New Green Carp Sack XL е карп сак, който служи за съхранение и предпазване на рибата във водата от стърчащи клони и водни растения. Помага също да съхраните риба уловена през нощта, за да се снимате с нея през деня.Произведен е от висококачествена, надеждна мека материя. Има здраво въженце ..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Плуващ карп сак - теглилка LCA Weight Sling Camo
LCA Weight Sling Camo изработена от здрави и меки материали с мисъл за опазване на рибата.Размерите й са подходящи дори за най-големите трофейни риби, а камуфлажа успокоява рибите. Характеристики:Размер 130х40х70 смМетални пръстени за безопасно претеглянеНапречна пръчка, която я държи разпъната..
108,00 лв.
Дан. основа: 108,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Плуващ карп сак Prologic FLOATING RETAINER-WEIGH SLING
Prologic FLOATING RETAINER-WEIGH SLING е нов плуващ карп сак-теглилка с камуфлажна мрежа. Идеален е за да оставите рибата да си почине, докато приготвите камерата и кантара. Включва 4 дръжки за носене и 2 за претегляне. Меката камуфлацна мрежа осигурява отличен воден обмен, а HD циповете са снабдени..
96,00 лв.
Дан. основа: 96,00 лв.
Марка: FOX Модел: Поплавък за кеп FOX CAMO
Качествен поплавък с велкро лепенка...
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: FOX Модел: Трипод за теглене FOX Weighing Tripod
FOX Weighing Tripod е трипод за претегляне на улoвената риба.Изключително полезен, когато трябва да премерите трофейна риба или просто се нуждаете от прецизност в показанията на кантара.Изработен от най-високо качество стомана с изключителна здравина.Крака от две частиИзработен от най-високо качеств..
97,90 лв.
Дан. основа: 97,90 лв.
Марка: FOX Модел: Шаранджийски кеп FOX HORIZON X3 42" LANDING NET
Шарански кеп Fox Horizon X3 42" Landing NetВисокомодулна карбонова конструкцияУвеличен диаметър и 6ft дръжка за допълнителна здравинаЯпонска ръкохваткаЧерен алуминиев блок за раменетеВисокомодулни карбонови раменаЗелена дълбока мрежа с подсилени ъглиМрежата на кепа, подобно на неговата конструкция, ..
185,00 лв.
Дан. основа: 185,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 14 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките