Меню
Your Cart

Куки, вирбели, клипсове

Марка: LCA TACKLE Модел: LCA QC Ring Swivel size 11
Бързата връзка с вирбел и халка е класическо предложение, използвано при Ronnie и Spinner монтажи.Широката халка дава перфектно движение на монтажа, а здравата връзка ви позволява да кепнете и най-големите риби...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Вирбел с халка FOX Edges Kwik Change Heli Swivels Size 7, 10бр. Вирбел с халка FOX Edges Kwik Change Heli Swivels Size 7, 10бр.
Ново
Марка: FOX Модел: Вирбел с халка FOX Edges Kwik Change Heli Swivels Size 7, 10бр.
Въртящ се вирбел с широка халка, използван предимно при монтаж "Хеликоптер".Специалното покритие премахва отблясъците, за да не плаши мнителните риби, а голямата здравина няма да ви подведе във важен момент.Подходящи и за Ronnie/Spinner rigs, когато се търси голяма здравина на монтажа.10 броя в опак..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: FOX Модел: Халкички FOX Edges Kuro Coated Rig Rings
FOX Kuro Coated Rig Rings са малки халкички, които се използват за направа на редица популярни монтажи.Те са с абсолютно гладко тефлоново покритие, което им помага да се плъзгат лесно по стъблото на куката и елиминира всички отблясъци.Blowback и D-rig са двата най-популярни монтажа, при които се изп..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките