Меню
Your Cart

Стопери, клипсове и други

Марка: DECEPTION ANGLING Модел: DECEPTION Tapered Chod Beads Trans Brown
Заострени мънистата за чод са основен компонент за представянето на хеликоптери  и чод монтажи.Отворът осигурява еднопосочно плътно прилягане върху шок лидера, като позволява на мънистото да се изхлузи при натиск.Те също така помагат за закачане, когато монтажът е свободно движещ се.В допълнени..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Марка: LCA TACKLE Модел: LCA Tungsten Beads-Волфрамови мъниста
LCA Tungsten Beads са идеални за балансиране на вашата стръв за куки или за поддържане на вашата линия на дъното.Опаковани по 9 броя Предлага се в два размера - L-XL..
13,00 лв.
Дан. основа: 13,00 лв.
Модел: Алайнер FOX Edges Flippas Trans Khak
Шлаухът FOX Edges Flippas създава агресивен ъгъл между влакното и куката, за максимално бързо обръщане на куката в правилната посока.Плъзнете Flippas по вашата кука, за да застане над ухото ѝ. Създава ъглово удължаване на куката и ускорява процеса на завъртане и закачане на куката.Характеристики:Без..
11,60 лв.
Дан. основа: 11,60 лв.
Марка: FOX Модел: Алайнери FOX EDGES Tungsten Flippas, 8 бр.
FOX EDGES Tungsten Flippas са допълнително утежнени алайнери, което води до по-бързо обръщане на куката.Базиран на същия дизайн като Trans Khaki Flippa, но с допълнително предимство - волфрамово утежнение.Безпроблемно решение за създаване на силно агресивен монтаж.Пасват на куки с номера от 1-6.8 бр..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: KORDA Модел: KICK13
Дългоочакваните нови D-Rig алайнери на KORDA вече са тук!С тяхна помощ направат на D-Rig монтаж вече е лесно като детска игра.Просто нанижете един микро вирбел с халкичка и поставете върху куката.Могат да бъдат използвани както с меки, така и с твърди поводни влакна, както с плуваща, така и с дънна ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: KORDA Модел: KICK
В миналото използвахме термошлаух, за да направим нашите монтажи по-агресивни и по-резултатни, за да задържат и извадят рибата.Сега вече не е необходимо да използвате пара и да се чудите дали сте придали правилния ъгъл на шлауха.Сега имате на разположение във Вашия риболовен арсенал KICKERS от KORDA..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Марка: LCA TACKLE Модел: Hook Aligner Transparent green
Алайнерът за куки LCA помага на куката да се завърти по-бързо и плавно в устата на рибата. Алайнерите са пластмасови с перфектен баланс на твърдостта. Това помага на алайнера да запази формата си дори след многобройни хвърляния. Алайнера е прозрачен и пасва отлично на всяко влакно за поводи. ..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: LCA TACKLE Модел: Hook Aligner Transparent Brown
Алайнерът за куки LCA помага на куката да се завърти по-бързо и плавно в устата на рибата. Алайнерите са пластмасови с перфектен баланс на твърдостта. Това помага на алайнера да запази формата си дори след многобройни хвърляния. Алайнера е прозрачен и пасва отлично на всяко влакно за поводи. ..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: LCA TACKLE Модел: Insect Hook aligners
Алайнерите във форма на насекомо действат като нормалните алайнери или термосвиваем шлаух. Те осигуряват бързото и правилно завъртане на куката. Имитацията на насекомо дава допълнителна привлекателност на стръвта ви. 4 различни цвята в опаковка...
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Буфер PROLOGIC Helicopter/Chod Rig Buffer
Буфер предназначен за хеликоптер и чод монтажиПроектиран с заострена опашка за защита на линията при борба с рибаСистема за отпадане на оловот..
6,90 лв.
Дан. основа: 6,90 лв.
Марка: DECEPTION ANGLING Модел: DECEPTION Buffer Beads Trans Brown - 10бр
Буферите се използват най-често при изработването на  хеликоптер монтаж, както и като добър компонент за защита на връзки и възли.Гъвкавият и издръжлив дизайн им позволява да бъдат опънати върху въртящи се връзки, бързи връзки и възли.Те също са добри за предпазване от нараняване на първите няк..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: FOX Модел: Буфери FOX Edges Camo Heli Buffer Sleeve
Дълги гумени буфери за направата на монтаж "Хеликоптер".Характеристики:Проектиран за използване с Хеликоптер монтажиДебелостенна и мека конструкцияСлужи и като амортисьор при вадене на рибатаДупчицата предлагат възможност за drop-off монтаж (инструкция за него има в опаковката)Цвят - FOX камуфлажДос..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Показани са от 1 до 12 от 86 резултата (8 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките