Меню
Your Cart

Сигнализатори и обтегачи

Марка: PROLOGIC Модел: Сигнализатори PROLOGIC BAT+ 3+1 / 4+1
Стилни, надеждни и голяма точност при отчитане, новите BAT+ комплекти сигнализатори с централа са създадени да бъдат издръжливи. Вътрешната електронна система е тествана за повече от една година в цяла Европа, изправена пред всякакви риболовни и метеорологични условия. Модерният дизайн включва много..
259,00 лв.
Дан. основа: 259,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Сигнализатори 3+1 Prologic R2L Bite Alarm 3+1
Комплект от 3бр сигнализатори + 1бр приемник.React to Light са ново поколение аларми снабдени с инфрачервен сензор за движение, улавящ и най-малките трепвания на линията ви.Инфрачервен сензор за движениеТвърда ролка с малък диаметър150 метра обхват10 настройки за сила на звука, включително безш..
592,00 лв.
Дан. основа: 592,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Комплект обтегачи 1/3/4 броя Prologic K3 Hang Indicator Set
Специален индикатор за сигнализатори с красив дизайн, 3k високомодулно карбоново тяло и с черни тефлонови (PTFE) клипсове за влакното.Предлага се в комплект от 3 и 4 броя в луксозно куфарче.Характеристики:Красиво допълват алармите K3Клипс за линията от тефлон с висока плътностКорпус изработен от 3K ..
109,00 лв.
Дан. основа: 109,00 лв.
Комплект обтегачи PROLOGIC K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit Комплект обтегачи PROLOGIC K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit
Ново
Марка: PROLOGIC Модел: PROLOGIC K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit
Prologic K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit е комплект от компактни и стилни обтегачи.Регулируемата тефлонова щипка и връзката с винт правят този индикатор изключително здрав и надежден, а допълнителното тегло е изключително полезно при риболов на дълги разстояния или през по-ветровитите дни.М..
71,00 лв.
Дан. основа: 71,00 лв.
Обтегач Prologic Wind Blade Bite Indicator, различни цветове Обтегач Prologic Wind Blade Bite Indicator, различни цветове
Ново
Марка: PROLOGIC Модел: Обтегач Prologic Wind Blade Bite Indicator, различни цветове
Prologic Wind Blade Bite Indicator е друга голяма новост на марката.Това е обтегач хибрид от суингер и хенгер. Може да бъде използван и при вертикално изправена стойка, където обикновените хенгери и суингъри, разчитащи на гравитацията, не са ефективни. За да добиете представа за работата им, на..
40,50 лв.
Дан. основа: 40,50 лв.
Сигнализатор PROLOGIC BAT Bite Alarm Red LED
Ново
Марка: PROLOGIC Модел: PROLOGIC BAT Bite Alarm Red LED
Единичните сигнализатори PROLOGIC BAT Bite Alarm Red LED са перфектен избор за риболовци, на които не им е необходима централа.Те са с отлично качество, безкомпромисни настройки и дълъг живот на батерията. Характеристики:5 настройки за чувствителност6 нива на силата на звука + безшумен реж..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Сигнализатори 3+1 / 4+1 PROLOGIC SNZ Bite Alarm Kit
Серията сигнализатори SNZ е наследник на славната Senzora. Използван е нов модерен облик и модернизирани вътрешни компоненти, за да се осигури максимална надеждност. SNZ има всички функции, необходими на съвременния шаранджия: тон, сила на звука, регулиране на чувствителността и широка, но фина нощн..
360,00 лв.
Дан. основа: 360,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките