Меню
Your Cart

Влакна за монтажи

Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно влакно за монтажи KATRAN ZIG RIG, 100 m
Специална разработка за риболов на малка и средна дълбочина. Близко до повърхността. Високо качествен кополимер от ново поколение, който позволява риболов с малки диаметри при високи натоварвания . Иновативна технология за супер плътно антиабразивно покритие на влакното го предпазва от наранявания и..
13,00 лв.
Дан. основа: 13,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN AMUR, 20 m
Плаващ материал за поводи без покритие със средна твърдост и зелен цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon. Материалът има отлични анти абразивни свойства и висока сигурност на възел. Предназначе..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN FLEX, 20 m
Много мек, пластичен и здрав материал за поводи без облицовка. Малки опlетки от зелен и черен цвят го правят незабележим на всякакво дъно, както с разстителност така и на песъкливо или тинесто дъно. Перфектно държи възел с практически нулева разтегливост. Плътно изплетен шнур от два материала: влакн..
15,00 лв.
Дан. основа: 15,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN FLORA, 20 m
Много мек, сигурен бързо потъващ материал за поводи без облицовка със зелен цвят. Незабележим във водоеми с дънна растителност. Държи забележително на възел и е с практически с нулева разтегливост. Плътно изплетен шнур от два материала: влакна полиестер и влакна DYNEEMA. Не оказва никакво влияние въ..
15,00 лв.
Дан. основа: 15,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN KORUND, 20 m
Идеално кръгъл, много здрав, бързо потъващ материал за поводи без облицовка изплетен от влакна с тъмно и светло зелен цвят. Идеално държи на възел и е с практически нулева разтегливост. Плътно изплетен шнур от два материала : влакна полиестер и влакна DYNEEMA. Изключва възможността за оплитания или ..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN MAGUS, 20 m
Потъващ материал за поводи. Много мек и еластичен с рехава оплетка. Изработен е от два различни но работещи заедно материала: Polyester и Tualon с черен и зелен цвят. Този повод няма да ограничава естественото движение и полюшване на стръвта, куката ви ще се обръща и забива така внезапно, че вие ще ..
15,00 лв.
Дан. основа: 15,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN TERMIT, 20 m
Плаващ материал за поводи без покритие със средна твърдост и зелен цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon. Материалът има отлични антиабразивни свойства и висока сигурност на възел. Предназначен..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN TUAREG, 20 m
Потъващ материал за поводи без облицовка, със средна твърдост. Еластичен и сигурен има по-малък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Изработен е от комбинация на Tualon и Kevlar. Това го прави особено здрав и устойчив на повреди в тежки условия на риболов. Камуфлажната окраска от..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи с флуорокарбонова сърцевина KATRAN CAP
Иновационен материал за поводи. Много тънък но едновременно много здрав и плътен , потъващ , черен на цвят . Външната обвивка е от плетена DYNEEMA а сърцевината е от много мек японски флуорокарбон . Необичайната комбинация от тези два материала прави Каптура , незаменим при ловенето на големи и хитр..
28,00 лв.
Дан. основа: 28,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ материал за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафевият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост проти..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN GURZA, 20 m
Потъващ материал за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Зеленият му цвят го прави незабележим на обрасло дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA. Много висока износоустойчивост против черупк..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN HAMELION, 20 m
Бързо потъващ материал за поводи с облицовка. Много мек и еластичен. Камуфлажният му цвят го прави незабележим на всякакво дъно. Много здрава сърцевина.Здравината му на възел е забележителна. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Много висока износоустойчив..
31,00 лв.
Дан. основа: 31,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 28 резултата (3 страници)

Изпитано качество и голямо разнообразие - влакна за шаранджийски монтажи.
Плетени влакна с или без покритие, флуорокарбон и неподражаемият Katran Mimicker, който имитира водорасло и се слива напълно с подводната растителност.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките