Меню
Your Cart

TOROMANOVI CARP TACKLE блог RSS Feed

16 Jan НОВО - Екстремна мощ за екстремни условия - Katran Wild Carp в диаметър 0.467 mm
Toromanov Pavel 0 232
НОВО - Екстремна мощ за екстремни условия - Katran Wild Carp в диаметър 0.467 mmЛюбимото на много риболовци влакно Katran Wild Carp излиза в екстремен диаметър 0.467 mm и дължина от 800 метра.Изпитайте максималната мощ от 15.88 килограма (35 lb) тестова здравина на влакното. Специално проектирано по заявка на международен екип от експерти на Katran..
15 Jan НОВО - Katran Crypton Symbios - Най-здравото влакно от гамата на Katran!
Toromanov Pavel 0 307
НОВО - Katran Crypton Symbios - най-здравото влакно от гамата на Katran!Toromanovi Carp Tackle има изключителното удоволствие да ви представи най-новото влакно на Katran – "Криптон Симбиоз"„Симбиоз“ е „симбиозата на най-доброто“ от няколко влакна.„Симбиоз“ е най-здравото влакно на възел в гамата на Катран.Влакното е предназначено за силови замятани..
09 Dec Тийм билдинг на Тороманови Карп Такъл 2019 яз.
Toromanov Pavel 0 40
Здравейте Приятели,дойде време за последното филмче за 2019-та година.Благодарим на всички, които ни се довериха и подкрепиха през годината!Приятно гледане!..
03 Dec Нашите приятели от Карп 2018 с прекрасна слука на яз. Берсин!
23 Nov Нашият Експерт на
Toromanov Pavel 0 33
Нашият Експерт на "диво" Emiliqn Prodanov, с прекрасен десет килограмов дивак в трудни метеорологични условия и релеф!Neon 0.286 отново не го подведе, дори на водоем като яз. Малко Шарково!Благодарим ти Емо за предоставената информация и снимки!..
30 Oct Как се прави: връзване на leadcore (влакно с оловна сърцевина)
0 104
Кратък клип за връзване на клупове на leadcore влакно за прикрепяне към основната линия и поставяне на бърза връзка за поводи...
29 Oct Първи купи за отбора на Katran Bulgaria
0 64
Първи купи за отбора на Katran Bulgaria на приятелското състезание, провело се между 25 и 27 октомври на язовир "Текен дере".Красимир Хамбарлийски и Стефан Генчев се класираха на второ място и също така грабнаха купата за най-голяма риба!Поздравления и за победителите в състезанието - Янко и Сашо..
23 Oct Как се прави къс монтаж с косъм за method feeder
Toromanov Pavel 0 124
Това е един от най-лесните и бързи монтажи, който използваме в кратките риболовни излети. Предимството на method хранилките е, че доставят захранката концентрирано около стръвта, без да я разпиляват на голямо разстояние, което значително увеличава кълванетата, дори без допълнително захранване на петното. Подобен монтаж не работи добре с масовите ле..
21 Oct ЦРОО Перник организират протест пред РИОСВ Перник на 23.10.2019 г. от 9:30 до 10:30 ч.
0 89
Публикуваме текста без редакция:СРЯДА ОТ 9.30 ДО 10. 30 ч. гр. ПЕРНИК ПРЕД КМЕТСТВО ИЗТОК, КЪДЕТО СЕ ПОМЕЩАВАТ РИОСВ - ПЕРНИК!!!Нова Тв, БТВ, Трафик Нюс, Заперник, Перник Нюс, Кабелна Тв Кракра и тн ЗАЯВИХА участие!На сериозен интерес от страна на хора и медии се превръща този обществено значим протест!Най - отговорно искаме да заяви, че няма да до..
21 Oct Приключи състезанието Sopot Wild Carp Cup
Toromanov Pavel 0 26
На 20.10.2019 г. приключи едно уникално състезание по улов на шаран на яз. Сопот - SOPOT WILD CARP CUP!Отборът на "ЦРОО Ковачево" зае престижното 1-во място и най-голяма риба!Състезанието беше много трудно за всички участници но, въпреки скромният резултат, тактиката на отбора-победител и правилното място от изтегленият жребий, доведоха до победата..
18 Oct Как се прави ALBRIGHT възел за съединяване на монофилно влакно с плетен shock лидер (ВИДЕО)
0 150
Това видео е за  Albright възелът, който се използва при свързването на плетен *шок лидер към основното влакно. Възелът се използва и в спининг риболова, където логиката е обратна - към плетеното основно влакно се връзва флуорокарбонов повод.*шок лидер - влакно, по-здраво от основното, което позволява силни и далечни замятания, без опасност от скъс..
17 Oct Как се прави Blow back монтаж за шаран (ВИДЕО)
Toromanov Pavel 0 135
Кратко видео за направата на един от най-популярните и сравнително лесни монтажи за шаранжийски риболов.Монтажът работи еднакво добре с легнала и с плуваща стръв, едно или две протеинови топчета или в комбинация "снежен човек" - плуващо + дънно топче.Ако клипчето ви е харесало, напишете в коментар за кой вид монтаж желаете да бъде следващото...
Показани са от 1 до 12 от 13 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките