Меню
Your Cart

Топчета за стръв T-BAITS

Марка: T-BAITS Модел: T-BAITS Fish and Barbeque WAFTERS,
T-BAITS Fish and Barbeque са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоПопулярният аромат вече е наличен и в балансирани топчета за стръв - wafters.Тяхната неутрална плуваемост ви позволява да направите изключително балансиран монтаж, в който помръдва единствено стръвта..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish WAFTERS, микс 10/12 mm
T-BAITS Spicy Fish се отличават с рибния си аромат и лют вкусПопулярният аромат вече е наличен и в балансирани топчета за стръв - wafters.Тяхната неутрална плуваемост ви позволява да направите изключително балансиран монтаж, в който помръдва единствено стръвта, докато куката и по..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Fish & Barbeque, 14/20 mm
T-BAITS Fish and Barbeque са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Пр..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Frankfurter, микс 14/20 mm
T-BAITS Frankfurter са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлага..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish, микс 14/20 mm
T-BAITS Spicy Fish се отличават с рибния си аромат и лют вкусТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлагат се в 18..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Squid and Strawberry, микс 14/20 mm
T-BAITS Squid and Strawberry имат силен ягодов аромат с вкус на калмариТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлаг..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Протеинови топчета за стръв T-BAITS Sweetcorn, 14 mm
T-BAITS Sweetcorn притежават неповторим аромат на сладка царевицаТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлагат се в&nbs..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Модел: FISH MANIA75 FISH AND BANANA, 200 g
Паста риба и банан.Пастите са направени на основата на базовият микс от които са направени самите топчета.Нивата на атракторите и стимулантите са в доста по високи граници.Служи за обвиване на вашата стръв.Пастата е доста по- бързо разтворима от което и да е бързо разтворимо топче, по-бързо отдава с..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Модел: FISH MANIA75 PLUM AND FISH, 200 g
Паста слива и риба.Пастите са направени на основата на базовият микс от които са направени самите топчета.Нивата на атракторите и стимулантите са в доста по високи граници.Служи за обвиване на вашата стръв.Пастата е доста по- бързо разтворима от което и да е бързо разтворимо топче, по-бързо отдава с..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Паста T-BAITS Fish & Barbeque, 200 g
Пастите T-BAITS включват висококачествени съставки, които подсилват привлекателността на вашето протеиново топче и създават ароматно хранително петно около него...
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Марка: T-BAITS Модел: Паста T-BAITS Frankfurter, 200 g
Пастите T-BAITS включват висококачествени съставки, които подсилват привлекателността на вашето протеиново топче и създават ароматно хранително петно около него...
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Марка: T-BAITS Модел: T-BAITS GLM 200 g
Пастите T-BAITS включват висококачествени съставки, които подсилват привлекателността на вашето протеиново топче и създават ароматно хранително петно около него.Добре познатата Ви зеленоуста мида сега е по-добра от всякога, за да примами и най-мнителните риби, свикнали да разчитат на естествената хр..
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 42 резултата (4 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките