Меню
Your Cart

FOX

Марка: FOX Модел: Сигнализатори 3+1 FOX MICRON MX 3 ROD
Новите сигнализатори FOX Micron MX са едно от последните бижута на марката.Micron MX са оборудвани с добре видим 4mm многоцветен LED диод, чиито цвят сте свободни да променяте с едно натискане на бутона на гърба на сигнализатора.Може да изберете от няколкото най-популярни цвята:  червен&nb..
705,00 лв.
Дан. основа: 705,00 лв.
Марка: FOX Модел: Сигнализатори 4+1 FOX MICRON MX 4 ROD
Новите сигнализатори FOX Micron MX са едно от последните бижута на марката.Micron MX са оборудвани с добре видим 4mm многоцветен LED диод, чиито цвят сте свободни да променяте с едно натискане на бутона на гърба на сигнализатора.Може да изберете от няколкото най-популярни цвята:  червен&nb..
880,10 лв.
Дан. основа: 880,10 лв.
Марка: FOX Модел: FOX RX+ 3 ROD
Сигнализатори Fox RX+ 3-Rod Presentation Case:- Влагозащитена запечатана кутия- Цифрови настойки- D-Tec ™ Plus Sensing System (DTS)- Сензор за ниско ниво на батериите- Ролка Tru-Run ™ с CNC обработка- Двойни многоцветни диоди (червено, зелено, синьо, оранжево, лилаво и бяло)• Превключвател за включв..
1 643,00 лв.
Дан. основа: 1 643,00 лв.
Марка: FOX Модел: FOX RX+ 4 ROD
Сигнализатори Fox RX+ 4-Rod Presentation Case:- Влагозащитена запечатана кутия- Цифрови настойки- D-Tec ™ Plus Sensing System (DTS)- Сензор за ниско ниво на батериите- Ролка Tru-Run ™ с CNC обработка- Двойни многоцветни диоди (червено, зелено, синьо, оранжево, лилаво и бяло)• Превключвател за включв..
1 956,00 лв.
Дан. основа: 1 956,00 лв.
Марка: FOX Модел: FOX Mini Micron X CEI195
FOX Mini Micron X разполагат с всички важни характеристики на съвременните сигнализатори, събрани в красив и компактен корпус.Супер чувствителни благодарение на системата D-Tec Sensing System, а мощния звук от пиезо говорителя ще се чуе от всеки шаранджия в голям радиус.Корпусът е 100% устойчив на в..
140,80 лв.
Дан. основа: 140,80 лв.
Марка: FOX Модел: FOX Mini Micron X 3+1 / 4+1 Set
FOX Mini Micron X разполагат с всички важни характеристики на съвременните сигнализатори, събрани в красив и компактен корпус.Предлагат се в комплект 3 или 4 броя + централа.Супер чувствителни благодарение на системата D-Tec Sensing System, а мощния звук от пиезо говорителя ще се чуе от всеки шаранд..
557,40 лв.
Дан. основа: 557,40 лв.
Марка: FOX Модел: Ракета за захранване FOX Impact Spod, различни размери
Въпреки че на пазара се предлагат различни ракети за захранване, дизайнерите на FOX преценяват че има място за развитие и подобрения. След тригодишни научни изследвания и безброй часове полеви тестове се появява Fox Impact Spod. Тази нова ракета може да се похвали с някои уникални подобрен..
36,20 лв.
Дан. основа: 36,20 лв.
Марка: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Стойка Fox Horizon Duo - Новия Horizon Duo няма нищо общо с първоначалния Horizon Pod, по-скоро по-голямата версия на Stalker Pod.Характеристики:Двойна рамка за по-голяма стабилност.Четири позиции за ъгъла на краката.Месингови фитинги, за да се избегне окисляването.Стандартна дължина на краката 33 и..
410,70 лв.
Дан. основа: 410,70 лв.
Марка: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
FOX RANGER MK2 - стойката за всеки язовир или река! Второто поколение Ranger е една от най-гъвкавите стойки на всички времена, която е перфектна за почти всеки тип водоем или риболов в европейски води.RANGER MK2 е оборудвана с уникална система за настройка на краката - механизъм, който ви позво..
842,00 лв.
Дан. основа: 842,00 лв.
Марка: FOX Модел: Fox Black Label Dumpy Bobbins
Обтегач с класически изглед, перфектен за среден и дълъг обхват.Характеристики: Непрозрачно основно тяло с два прозрачни прозореца за видимост към слотове за бета светлини. Прозорците ви позволяват да виждате сияние отстрани и отпред. Капаче на основното тяло, което позволява да се по..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
FOX BLACK LABEL mini swinger
Ново
Марка: FOX Модел: CSI068
Характеристики:Адаптивност: Проектиран е за всички риболовни ситуации – от дълги до средни и къси дистанции;Прецизно Отчитане на Кълване: Благодарение на уникалната си структура гарантира прецизно реагиране дори при най-фините действия от страна на рибата;Персонализация:&nbs..
47,00 лв.
Дан. основа: 47,00 лв.
Fox Carpmaster Net Safe Fox Carpmaster Net Safe
Ново
Марка: FOX Модел: CLN058
Net Safe е сигурен държач за кеп, който позволява кепът да бъде стабилно фиксиран над повърхността на водата, което гарантира безопасното боравене с рибата. Ръцете на кепа се фиксират здраво на предната опора, докато дръжката на кепа е сигурно заключена в задната опора. Оборудван с 3/8 BSF резба и 1..
58,60 лв.
Дан. основа: 58,60 лв.
Показани са от 1 до 12 от 201 резултата (17 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките