Меню
Your Cart

ONE MORE CAST

Аксесоар за допълнително засичане OMC THE MAGIC TWIG Аксесоар за допълнително засичане OMC THE MAGIC TWIG
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCMTLL, OMCMTLM, OMCMTLH
Когато използвате OMC MAGIC TWIG, веднага щом рибата поеме в уста примамката и се обърне, влизайки в контакт с тежестта на оловото или напрежението в линията.Зесечката ще се задейства от своето ЗАРЕДЕНО състояние, за да се закачи рибата веднага.След продължителни изследвания и тестове под вода, на т..
24,95 лв.
Дан. основа: 24,95 лв.
Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER CURVE Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER CURVE
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCDCLIL, OMCDCLIS
Специално създаден за водоеми, където рибите предпочитат жълта стръв, закривеният алайнер CORNALIGNER привлича вниманието на рибата към зоната на обхват на куката и стръвта.С жълтия CORNALIGNER създавате много агресивна презентация на монтажа, като се оформя широка и твърда крива, която се обръща и ..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER INTURN Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER INTURN
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCDCLIL, OMCDCLIS
OMC Cornaliner Inturn алайнерът оформя твърд агресивен ъгъл около окото на куката, за да създаде много ефективна механика на закачане на Вашия монтаж.Перфектното допълнение към Spinner Rig или всеки друг монтаж, при която искате да подобрите шансовете си за закачане и улавяне на хващани вече хитри р..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Бърза връзка с ринг OMC VITABITZ SPINNER RING SWIVELS Size 11
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCSRS
Вирбелът Vitabitz Spinner Ring е един от най-популярните и издръжливи вирбели на пазара.Той играе решаващата роля между куката и Spinner монтажа.Направен е така, че да се върти за оптимална ефективност на закачането на рибата и е идеален за използване със Spinner Rig.Характеристики:Издръжлив въртящо..
9,95 лв.
Дан. основа: 9,95 лв.
Винт за стръв с вирбел OMC TWEAKERS EYED BAIT SCREW Винт за стръв с вирбел OMC TWEAKERS EYED BAIT SCREW
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCWBSS, OMCWBSL
Винтовете за стръв с отвор OMC Tweakers Eyed Bait Screws предоставят многостранно решение на често срещани проблеми при този избор на закачане на бойлита към куката.Или сте искали да персонализирате настройката си за стръв, за да се справите с конкретен риболовен сценарий, като например Snowman или ..
12,95 лв.
Дан. основа: 12,95 лв.
Конец за стръв OMC Ez-Floss Dispenser, 50м Конец за стръв OMC Ez-Floss Dispenser, 50м
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCSBF50
Това е просто конец за стръв в кенче от неръждаема стомана с вградена резачка.Издърпайте нужното количество, срежете го бързо и готово!Дължината е 50 метра, може да използвате кенчето многократно.Характеристики:Дължина: 50мОпаковка: 1 бр...
11,95 лв.
Дан. основа: 11,95 лв.
Коплект за монтаж на мека стръв OMC TWEAKERS WORMURAI SPRIG STOP KIT Коплект за монтаж на мека стръв OMC TWEAKERS WORMURAI SPRIG STOP KIT
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCWMI
Не се заблуждавайте от името му: комплектът Wormurai Sprig Stop не е предназначен само за червеи.Този многофункционален стопер + инструмент позволява поставянето на най-разнообразна мека стръв на косъма към куката.Характеристики:Иглата с два накрайника позволява или да държите стопера и да издърпват..
14,95 лв.
Дан. основа: 14,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC CASSIEN SURRENDER CONTI BOILIE Micro Barbed, 10 броя
Куките CASSIEN са разработени на база на опита на Али Хамиди в риболова на някои от най-големите и търсени шарани на континента.CASSIEN могат да се използват с най-разнообразни монтажи.Специалното матово черно покритие, супер здравo обърнато ухо, средна дължина на рамото и прав иглен връх означават,..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC COLNE-V Needle Point Hooks (Curves) Micro Barbed, 10 броя
Когато преследвате мечтаната риба, трябва да преминете направо към целта.Още по-финото острие Colne-V Point с дълъг иглен връх, агресивно извитата дръжка.Обърнаттоо навътре ухо и оптималния захват означават, че дори и най-напористите шарани трудно ще се отърват от тази кука.Характеристики:Острие с д..
14,95 лв.
Дан. основа: 14,95 лв.
Куки OMC COLNE-V SURRENDER CURVE (Micro Barbed), 10 броя Куки OMC COLNE-V SURRENDER CURVE (Micro Barbed), 10 броя
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCVH2, OMCVH4, OMCVH6, OMCVH8
Куките COLNE V са разработени с идеята за универсалност.Острието с дълъг иглен връх, агресивно извития корпус, обърнатото и оптимално ухо означават, че дори и най-напористите шарани ще се борят да се отърват от COLNE V.Перфектнатa кука за използване със Spinner-Rigs, D-Rigs, Combi-Rigs и дори Zig-Ri..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC REDESMERE SURRENDER CHOD Micro Barbed 10 броя
Куките REDESMERE са идеални както за твърди поводи, които лежат на дъното, така и за такива, изскачащи над тинята.REDESMERE са разработени от опитни риболовци, които от десетилетия ловят във водоеми с обилни водорасли и подводна растителност.Целта на тази кука е да осигури оптимално представяне дори..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC THE LOCK Barbed, 10 броя
Куката The Lock е проект на Али Хамиди да създаде това, което смята, че е перфектната кука за разнообразни ситуации.В съчетание с грижата за рибите и законите на подводната физика.The Lock създава по-агресивна механика на закачане, като същевременно ограничава движението й, благодарение на уникалния..
14,95 лв.
Дан. основа: 14,95 лв.
Показани са от 1 до 12 от 30 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките