Меню
Your Cart

ONE MORE CAST

Аксесоар за допълнително засичане OMC THE MAGIC TWIG Аксесоар за допълнително засичане OMC THE MAGIC TWIG
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCMTLL, OMCMTLM, OMCMTLH
Когато използвате OMC MAGIC TWIG, веднага щом рибата поеме в уста примамката и се обърне, влизайки в контакт с тежестта на оловото или напрежението в линията.Зесечката ще се задейства от своето ЗАРЕДЕНО състояние, за да се закачи рибата веднага.След продължителни изследвания и тестове под вода, на т..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER CURVE Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER CURVE
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCDCLIL, OMCDCLIS
Специално създаден за водоеми, където рибите предпочитат жълта стръв, закривеният алайнер CORNALIGNER привлича вниманието на рибата към зоната на обхват на куката и стръвта.С жълтия CORNALIGNER създавате много агресивна презентация на монтажа, като се оформя широка и твърда крива, която се обръща и ..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER INTURN Алайнери OMC DAZZLERS CORNALIGNER INTURN
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCDCLIL, OMCDCLIS
OMC Cornaliner Inturn алайнерът оформя твърд агресивен ъгъл около окото на куката, за да създаде много ефективна механика на закачане на Вашия монтаж.Перфектното допълнение към Spinner Rig или всеки друг монтаж, при която искате да подобрите шансовете си за закачане и улавяне на хващани вече хитри р..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Куки OMC CASSIEN SURRENDER CONTI BOILIE Micro Barbed, 10 броя Куки OMC CASSIEN SURRENDER CONTI BOILIE Micro Barbed, 10 броя
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC CASSIEN SURRENDER CONTI BOILIE Micro Barbed, 10 броя
Куките CASSIEN са разработени на база на опита на Али Хамиди в риболова на някои от най-големите и търсени шарани на континента.CASSIEN могат да се използват с най-разнообразни монтажи.Специалното матово черно покритие, супер здравo обърнато ухо, средна дължина на рамото и прав иглен връх означават,..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Куки OMC COLNE-V Needle Point Hooks (Curves) Micro Barbed, 10 броя Куки OMC COLNE-V Needle Point Hooks (Curves) Micro Barbed, 10 броя
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC COLNE-V Needle Point Hooks (Curves) Micro Barbed, 10 броя
Когато преследвате мечтаната риба, трябва да преминете направо към целта.Още по-финото острие Colne-V Point с дълъг иглен връх, агресивно извитата дръжка.Обърнаттоо навътре ухо и оптималния захват означават, че дори и най-напористите шарани трудно ще се отърват от тази кука.Характеристики:Острие с д..
14,95 лв.
Дан. основа: 14,95 лв.
Куки OMC REDESMERE SURRENDER CHOD Micro Barbed 10 броя Куки OMC REDESMERE SURRENDER CHOD Micro Barbed 10 броя
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC REDESMERE SURRENDER CHOD Micro Barbed 10 броя
Куките REDESMERE са идеални както за твърди поводи, които лежат на дъното, така и за такива, изскачащи над тинята.REDESMERE са разработени от опитни риболовци, които от десетилетия ловят във водоеми с обилни водорасли и подводна растителност.Целта на тази кука е да осигури оптимално представяне дори..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Куки OMC THE LOCK Barbed, 10 броя Куки OMC THE LOCK Barbed, 10 броя
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC THE LOCK Barbed, 10 броя
Куката The Lock е проект на Али Хамиди да създаде това, което смята, че е перфектната кука за разнообразни ситуации.В съчетание с грижата за рибите и законите на подводната физика.The Lock създава по-агресивна механика на закачане, като същевременно ограничава движението й, благодарение на уникалния..
14,95 лв.
Дан. основа: 14,95 лв.
Микро вирбел OMC VITABITZ MICRO RING SWIVEL Size 18
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC VITABITZ MICRO RING SWIVEL Size 18
MC MICRO RING SWIVEL е по-голям от повечето въртящи се вирбели с микро халка, който ще видите в много видео клипове и монтажи.Чудесен е за D-Rigs, Maggot Rigs и всички монтажи, при които искате да имате вирбел на дръжката или косъма към куката.Вирбелът с микро ринг Vitabitz е задължителен за всеки р..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Мултифункционален инструмент OMC THE COOL TOOL - 10 TOOLS In ONE Мултифункционален инструмент OMC THE COOL TOOL - 10 TOOLS In ONE
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC THE COOL TOOL - 10 TOOLS In ONE
10 ИНСТРУМЕНТА всичко в един авангарден дизайн от неръждаема стомана.Което ви дава „СТРАХОТЕН ИНСТРУМЕНТ“, но също така няма повече излишни пластмасови дръжки за счупени инструменти за примамка и игли.One More Cast Cool Tool беше в процес на създаване дълго време... това всъщност е един от първите п..
139,95 лв.
Дан. основа: 139,95 лв.
Противооплитащ шлаух OMC VITABITZ ANTI TANGLE SLEEVES Противооплитащ шлаух OMC VITABITZ ANTI TANGLE SLEEVES
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMCB30, OMCB50
Никой не харесва заплитанията, ето защо задачата на VITABITZ ANTI TANGLE SLEEVES е да ги предотвратят, като същевременно помогнат за възстановяването на подредеността на линията.Дългите противооплитащи шлаухи Vitabitz Anti Tangle поддържат монтажите Ви в подреден вид: така, както искате да ги презен..
9,95 лв.
Дан. основа: 9,95 лв.
Стопер за кука OMC DAZZLERS BLOOD RED DISTANCE HOOKBEAD Стопер за кука OMC DAZZLERS BLOOD RED DISTANCE HOOKBEAD
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC DAZZLERS BLOOD RED DISTANCE HOOKBEAD
Край на плъзгането по куката, край на разширяването на отвора след няколко смени.OMC LONG DISTANCE HOOKBEAD е доброто решение за всеки монтаж, в който се използва стопер за кука.Характеристики:Червен цвятЗа използване с куки размер 4 или по-малкиПревръща сложното създаване на дребни детайли в проста..
9,95 лв.
Дан. основа: 9,95 лв.
Стопер за кука OMC DAZZLERS CORNELLOW DISTANCE HOOKBEAD Стопер за кука OMC DAZZLERS CORNELLOW DISTANCE HOOKBEAD
Ново
Марка: ONE MORE CAST Модел: OMC DAZZLERS CORNELLOW DISTANCE HOOKBEAD
Край на плъзгането по куката, край на разширяването на отвора след няколко смени.OMC LONG DISTANCE HOOKBEAD е доброто решение за всеки монтаж, в който се използва стопер за кука.Характеристики:Жълт цвятЗа използване с куки размер 4 или по-малкиПревръща сложното създаване на дребни детайли в проста з..
9,95 лв.
Дан. основа: 9,95 лв.
Показани са от 1 до 12 от 18 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките