Меню
Your Cart

PVA продукти

Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA конец Extra Strong PVA HYDROSPOL, 20 m
Висококачествен PVA конец, който се разтваря за около 30 секунди при контакт с водата. Използва се за нанизване на протеинови топчета, пелети и царевица...
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA конец PVA HYDROSPOL, 20 m
Висококачествен PVA конец, който се разтваря за около 30 секунди при контакт с водата. Използва се за нанизване на протеинови топчета, пелети и царевица...
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA лента PVA HYDROSPOL, 20m
Важен аксесоар за всеки шаранджия, необходим за привързване на PVA торбичката към монтажа или за прикрепяне на куката към торбичката, така че да не се оплита при замятане, особено на по-далечна дистанция. Също така може да нанизвате по няколко протеинови топчета или по-едри пелети, които също се при..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA мрежа PVA HYDROSPOL, 7 m, 25 или 35 mm
Резервни мрежички за PVA система 2в1 25 или 35 mm...
13,00 лв.
Дан. основа: 13,00 лв.
Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA система PVA HYDROSPOL 2в1, 25+35 mm, 14 метра
PVA система 2в1! 2 мрежи с различен диаметър, умно съчетани в един цилиндър, за по-голямо удобство и компактност. Едната мрежа е с диаметър 25 mm, а другата 35 mm, което позволява използването на различна тактика по всяко време, без излишни упражнения. Всяка мрежа е с дължина 7 метра, предлагат се ..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA HYDROSPOL FAST MELT, 25/35mm, 7 метра
Резервна мрежа-пълнител за PVA система с дължина 7 метра.Универсална, пасва на всички системи 25 или 35mm, точният размер може да изберете от падащото меню.Нови бързо разтворими ПВА мрежи от PVA Hydrospol!Същинската иновация обаче не е в опаковката, а в съвсем новият ПВА материал, който се отличава ..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA мрежа пълнител за системи PVA HYDROSPOL, 25/35mm, 25 метра
Качествени европейски мрежи с различен диаметър и дължина за допълване на PVA системи PVA Hydrospol или други марки...
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Модел: PVA пълнител PVA ORGANIC, различни размери
PVA Organic е нова марка за ПВА продукти, с перфектно качество и пълна разтворимост във вода.Мрежата е изградена от напълно безвреден естествен материал, който се разгражда за броени секунди и създава апетитно малко петно точно около вашата стръв.Нанизвайте торбичките по дължината на повода, за макс..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: FOX Модел: PVA пяна FOX VISUAL HIGH RISERS
PVA пяната FOX VISUAL HIGH RISERS се използва за предотвратяване на оплитания при хвърляне.Също така позволява по-добра презентация на стръвта във водоеми, в които има растителност и закачки по дъното...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PVA HYDROSPOL Модел: PVA система PVA HYDROSPOL 25 или 35 mm, 7 метра
Качествена PVA система PVA Hydrospol с единична мрежа 25 или 35 мм и дължина 7 метра + удобна и здрава тъпкалка.Може да изберете вариант 25 или 35 милиметра, диаметър на мрежата.Предлагаме и допълнителни мрежи от двата диаметъра, с които да заредите вашата PVA система, без да се налага да купувате н..
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Модел: PVA система с дървена тъпкачка PVA ORGANIC
PVA Organic е нова марка за ПВА продукти, с перфектно качество и пълна разтворимост във вода.Мрежата е изградена от напълно безвреден естествен материал, който се разгражда за броени секунди и създава апетитно малко петно точно около вашата стръв.Системите се предлагат с дървена тъпкачка, която позв..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Готови ПВА торбички MOJO MAGIC BAITS Готови ПВА торбички MOJO MAGIC BAITS
Ново
Марка: T-BAITS Модел: MOJO MAGIC BAITS
ПВА торбичка, съдържаща силно атрактивна храна, която се закача за поводаПродукт, произвеждан от отбор MOJO!ПВА торбичките са нашата малка гордост, донесли ни огромни успехи както на свободен риболов, така и на редица състезания.Винаги подхождаме с особено внимание към ПВА сместа, за нас тя е от пър..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 18 резултата (2 страници)


Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките