Меню
Your Cart

Сигнализатори и обтегачи

Марка: PROLOGIC Модел: Сигнализатори PROLOGIC BAT+ 3+1 / 4+1
Стилни, надеждни и голяма точност при отчитане, новите BAT+ комплекти сигнализатори с централа са създадени да бъдат издръжливи. Вътрешната електронна система е тествана за повече от една година в цяла Европа, изправена пред всякакви риболовни и метеорологични условия. Модерният дизайн включва много..
290,00 лв.
Дан. основа: 290,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Сигнализатори 3+1 PROLOGIC K3 Bite Alarm Set 3+1
Комплект от 3 аларми и приемник модели K3. Алармите са със следните цветове - червен, жълт и зелен.Алармите Prologic K3 са резултат от 2-годишен проект, в който са проведени безброй тестове, подобрения, повече тестове и допълнително подобрения. Целта беше да се създаде компактна, водоустойчива алар..
525,00 лв.
Дан. основа: 525,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Сигнализатори Prologic Custom SMX MKII 3+1 или 4+1
Custom SMX MKII са доказано добър комплект сигнализатори от PROLOGIC.Класически стил, комбиниран с голяма практичност.Следвайки успешната SMX гама, от Prologic сега ни представяят изцяло новите къстъм SMX MkII.Тази елегантно оформена изключително компактна версия е напълно водоустойчиви и разполага ..
490,00 лв.
Дан. основа: 490,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 3+1
След 3 години разработка и 2 години строга програма за тестване, Prologic ни представя RMX Pro - елегантни ретро аларми с магнитни ролки, пълни с допълнителни функции и технологии за професионалния риболовец.RMX-Pro са с изцяло нов и изискан дизайн, разполагащ с всички нови вътрешни елементи и компо..
575,00 лв.
Дан. основа: 575,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Сигнализатори 3+1 Prologic R2L Bite Alarm 3+1
Комплект от 3бр сигнализатори + 1бр приемник.React to Light са ново поколение аларми снабдени с инфрачервен сензор за движение, улавящ и най-малките трепвания на линията ви.Инфрачервен сензор за движениеТвърда ролка с малък диаметър150 метра обхват10 настройки за сила на звука, включително безш..
640,00 лв.
Дан. основа: 640,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Комплект обтегачи 1/3/4 броя Prologic K3 Hang Indicator Set
Специален индикатор за сигнализатори с красив дизайн, 3k високомодулно карбоново тяло и с черни тефлонови (PTFE) клипсове за влакното.Предлага се в комплект от 3 и 4 броя в луксозно куфарче.Характеристики:Красиво допълват алармите K3Клипс за линията от тефлон с висока плътностКорпус изработен от 3K ..
124,00 лв.
Дан. основа: 124,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: PROLOGIC K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit
Prologic K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit е комплект от компактни и стилни обтегачи.Регулируемата тефлонова щипка и връзката с винт правят този индикатор изключително здрав и надежден, а допълнителното тегло е изключително полезно при риболов на дълги разстояния или през по-ветровитите дни.М..
71,00 лв.
Дан. основа: 71,00 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: Обтегач Prologic Wind Blade Bite Indicator, различни цветове
Prologic Wind Blade Bite Indicator е друга голяма новост на марката.Това е обтегач хибрид от суингер и хенгер. Може да бъде използван и при вертикално изправена стойка, където обикновените хенгери и суингъри, разчитащи на гравитацията, не са ефективни. За да добиете представа за работата им, на..
40,50 лв.
Дан. основа: 40,50 лв.
Марка: PROLOGIC Модел: PROLOGIC BAT Bite Alarm Red LED
Единичните сигнализатори PROLOGIC BAT Bite Alarm Red LED са перфектен избор за риболовци, на които не им е необходима централа.Те са с отлично качество, безкомпромисни настройки и дълъг живот на батерията. Характеристики:5 настройки за чувствителност6 нива на силата на звука + безшумен реж..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Марка: KORDA Модел: KBXLB, KBXLW, KBLB
Korda Black and White Bobbins обтегачи с иновативен дизайн, подобрена функционалност и отлична изработка!Предлагат се в два стилни дизайна - бял и черен. Произвеждат се в четири размера, които да покрият нуждите на всяка една риболовна ситуация.Този невероятен дизайн използва нов специален..
65,50 лв.
Дан. основа: 65,50 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за бисквитките